|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GAST 1101
|
GIDA BİLİMİNE GİRİŞ
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
8
|
|
|
|
GAST 1103
|
GASTRONOMİNİN TEMELLERİ
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
7
|
|
|
|
ISLT 1101
|
İŞLETMEYE GİRİŞ
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
7
|
|
|
|
SOFL 1115
|
İNGİLİZCE I
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
TURK 1110
|
TÜRK DİLİ I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
UFND 5010
|
ETİK KÜLTÜRÜ
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GAST 1102
|
GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
7
|
|
|
|
GAST 1104
|
ÖZEL İÇERİKLİ GIDALAR
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
7
|
|
|
|
GAST 1106
|
MUTFAK YÖNETİMİ
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
8
|
|
|
|
ISG 9110
|
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
SOFL 1116
|
İNGİLİZCE II
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
TURK 1210
|
TÜRK DİLİ II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GAST 2203
|
ET VE ET ÜRÜNLERİ BİLİMİ
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GAST 2207
|
YİYECEK VE İÇECEK MALİYET KONTROLÜ VE SATIN ALMA
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GAST 2209
|
MUTFAK UYGULAMALARI VE PİŞİRME TEKNİKLERİ I
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
HIST 1110
|
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
[G] |
SEÇMELİ GAST3-1
|
3. DÖNEM ALAN SEÇMELİ DERSLERİ
|
-
|
Seçmeli
|
6
|
|
1
|
[G] |
SEÇMELİ GAST3-2
|
3. DÖNEM ALAN SEÇMELİ DERSLERİ
|
-
|
Seçmeli
|
6
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GAST 2202
|
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ BİLİMİ
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
7
|
|
|
|
GAST 2204
|
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
GAST 2212
|
MUTFAK UYGULAMALARI VE PİŞİRME TEKNİKLERİ II
|
1+4+0
|
Zorunlu
|
7
|
|
|
|
HIST 1210
|
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
UFND 2010
|
ARAŞTIRMA KÜLTÜRÜ
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
[G] |
SEÇMELİ GAST4
|
4. DÖNEM ALAN SEÇMELİ DERSLERİ
|
-
|
Seçmeli
|
6
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GAST 3305
|
STAJ
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
8
|
|
|
|
GAST 3307
|
BESLENME İLKELERİ VE MENÜ TASARIMI
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
GAST 3309
|
TÜRK MUTFAĞI VE YÖRESEL MUTFAKLAR
|
1+6+0
|
Zorunlu
|
10
|
|
|
|
UFND 7010
|
SOSYAL SORUMLULUK
|
0+2+0
|
Zorunlu
|
1
|
|
|
[G] |
SEÇMELİ UNI5
|
5. DÖNEM ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERSLERİ
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GAST 3308
|
İÇECEK TEKNOLOJİSİ
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
7
|
|
|
|
GAST 3310
|
FONKSİYONEL VE SAĞLIK GIDA ÜRÜNLERİ
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
GAST 3312
|
PASTACILIK VE FIRINCILIK ÜRÜNLERİ UYGULAMALARI
|
1+6+0
|
Zorunlu
|
10
|
|
|
|
UFND 6110
|
GİRİŞİMCİLİK VE İŞ PLANLAMASI
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
[G] |
SEÇMELİ UNI6
|
6. DÖNEM ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERSLERİ
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GAST 4401
|
DÜNYA MUTFAKLARI I
|
1+6+0
|
Zorunlu
|
9
|
|
|
|
GAST 4405
|
STAJ
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
8
|
|
|
|
GAST 4407
|
MUTFAK AKIMLARI
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
7
|
|
|
[G] |
SEÇMELİ GAST7
|
7. DÖNEM ALAN SEÇMELİ DERSLERİ
|
-
|
Seçmeli
|
6
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GAST 4402
|
DÜNYA MUTFAKLARI II
|
1+6+0
|
Zorunlu
|
9
|
|
|
|
GAST 4404
|
HUBUBATLAR VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
7
|
|
|
|
GAST 4408
|
RESTORAN VE BANKET YÖNETİMİ
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
8
|
|
|
[G] |
SEÇMELİ GAST8
|
8. DÖNEM ALAN SEÇMELİ DERSLERİ
|
-
|
Seçmeli
|
6
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|